Handelsbetingelser

Personlige oplysninger:

Ingen personlige oplysninger der registreres på Baadservice.com, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Bådservice.

Vi tager kun imod bankoverførelse eller kontant betaling.

Service & Reparationspriser

Vores pris ligger på 725 kr. ex. moms pr. time

Bankoverførelse til Danske bank Reg. 3409 Konto 12658702 eller Netto Kontant.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Baadservice.com på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Man kan desuden valgfrit få sin email adresse optaget på en mailingliste hos Baadservice.com, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.