Så er endnu et drev klar

Klargøring af drev til sejlsæson 2023

Så har vi hos baadservice.com klargjort endnu et drev!

Billed 1. sådan så det ud da det kom på værkstedet.

Billed 2. Så er det blevet sandblæst.

Billed 3. Så er det grundet

Billed 4. Malet og klar til sejlads

Har du problemer med din båd har vi løsningen. Bådservice har mange års erfaring med bådreparation og vedligeholdelse af sejlbåde og motorbåde.

----------------------------------

Kontakt os i dag og vi giver dig et rigtig godt tilbud. Uanset om du har en ny eller ældre båd.

TLF. 3071 0177 ELLER mail: info@baadservice.com
Baadservice.com - V/Joel Wedell & Sønner

----------------------------------

Her er lidt info om vigtigheden af at få det gjort med jævne mellemrum:

Klargøring af drevet på en motorbåd er en vigtig del af vedligeholdelsen og sikrer, at båden fungerer optimalt og sikkert. Drevet er den mekanisme, der overfører kraften fra motoren til propelakslen, som driver båden fremad.

Under brug kan drevet samle snavs, tang, muslinger og andet affald, som kan hæmme dets ydeevne og øge brændstofforbruget. Over tid kan opbygningen af snavs og tang også føre til skader på drevet og propelakslen, hvilket kan resultere i dyr reparation eller udskiftning.

Derfor er det vigtigt at rense og klargøre drevet regelmæssigt. Dette kan gøres ved at skrabe eventuelle større stykker af affald af og derefter bruge en højtryksrenser eller børste til at fjerne resten af snavset. Det er vigtigt at være omhyggelig og ikke beskadige drevets overflade eller tætninger under processen.

En anden vigtig del af klargøringen er smøringen af drevet. Det er vigtigt at bruge det korrekte smøremiddel og påføre det jævnt og omhyggeligt, så det kan trænge ind i de rigtige dele og reducere friktionen mellem dem. En godt smurt og vedligeholdt drev vil ikke kun yde bedre, men også vare længere og kræve mindre reparation og vedligeholdelse.

Generelt kan en regelmæssig vedligeholdelse af drevet øge bådens ydeevne, reducere brændstofforbruget og forlænge drevets levetid. Det kan også forbedre sikkerheden ved at reducere risikoen for mekaniske problemer og fejl.