Så er Baadservice.com teamet i gang med fuldt service

Baadservice.com i gang med et fuldt service på en Sole mini 29

Joel og Daniel er dygtige mekanikere, og er her i gang med et omfattende service på en Solé Diesel mini 29-motor. De arbejder omhyggeligt og professionelt for at sikre, at motoren fungerer optimalt og er i topform.

Båden, som motoren er installeret i, er en Maxi 95 - en imponerende sejlbåd kendt for sin stabilitet og ydeevne. Joel og Daniel har allerede gennemgået alle vigtige dele af motoren og udført nødvendige reparationer og vedligeholdelsesopgaver.

De har skiftet olie og oliefilter, renset brændstoffiltre og kontrolleret kølesystemet for eventuelle lækager. Deres kyndige hænder arbejder hurtigt og præcist, og de er opmærksomme på selv de mindste detaljer for at sikre, at motoren fungerer problemfrit.

Joel og Daniel er dedikerede til deres arbejde og sætter en ære i at levere en førsteklasses service. De er erfarne fagfolk, der har stor viden om motorer og bådvedligeholdelse. Deres ekspertise sikrer, at ejeren af Maxi 95-båden kan nyde problemfri sejlads og pålidelig ydeevne fra denne Solé Diesel mini 29-motor.

Med Joel og Daniels dygtighed og omhyggelige arbejde kan ejeren være tryg ved, at deres båd er i de bedste hænder. Snart vil den være klar til at erobre havet med glatte sejladser og pålidelig kraft.