Historien om Baadservice.com

Baadservice er en videreudvikling af mit tidligere virke som mekaniker siden 1975, efterfølgende vognmand inden for vare og persontransport med ansvar for at holde egen vognpark kørende.

Sideløbende har bådesalg, service og reparation af fritidsbåde været en fast bestanddel igennem 30 år, med en endelig erhvervsskifte til reparation af erhvervs og fritidsbåde siden 2017 blev en realitet.

Er i tæt samarbejde med flere firmaer af bådudstyr, der er importører af generator og marinemotorer af det franske mærke Nanni fra 1950, som levere fremragende bådmotorer til private, men også til krævende erhvervsmæssige både, hvor sikkerhedssystemet i båden skal være i top samt det spanske mærke Solé, et 105 år gammelt familiefirma, der producere motorer fra 17 - 286 HK og udover forhandler vi også VETUS bådmotorer, som vi i Storkøbenhavn og store dele af Sjælland har fået opgaven at installere og servicere.

Udover vores værksted på Geminivej 2, 2670 Greve har vi vores rullende værksted ligesom vi kan afhente både selv, med en vægt op til 3.000 kg.

Vi kan kontaktes dagligt på telefon 3071 0177 imellem 9-17:30

Udenfor åbningstid på mail: info@baadservice.com